Agrifac kínálatunk

AGRFIAC CONDOR WIDETRACK

AGRIFAC CONDOR CLEARANCE

Pontosság és stabilitás

Minden csepp permetlé a megfelelő helyre kerül. Ezt pontossággal és páratlan stabilitással, a jelenleg elérhető egyik legerősebb és a legszélesebb formában választható permetező szórókeret garantálja, mely az Agrifac J-Boom névre hallgat. Munkaszélessége 24 és akár 54 méter között választható. A gépek által használt kompakt elrendezésű vizszivattyúrendszer lehetővé teszi a permetlé mindig optimális kijuttatását a talajra és a növényekre. Ez a GreenFlowPlus rendszer, mely állandó keringtetést garantál a teljes szórókereten, illetve menetsebesség független permetlé mennyiség szabályzással biztosítja a permetlé tartály tartalmának 99,99%-os kijuttatását. A rengeteg innovatív tulajdonság összesége közül, ezen két rendszer biztosítja, hogy minden csepp permetlé a megfelelő helyre kerüljön.

Kényelemben az első

Kényelemben is az elsők között. A Condor teljes kezelőfelülete az ergonómikus és rendkívül kényelmes fülkében található. Az EcoTronicPlus egy felhasználóbarát rendszer, mely permetezés közben minden fontos információt biztosit a kezelő számára. Egy pillantással alatt átlátható a permetezés teljes folyamata, minden visszajelzés azonnal láthatók és a legtöbb funkció beállítható úgy, hogy akár automatikusan működjön, mint például a táblavégi forduló automatika.

Egyedi igényekhez is

Egy minden körülmények között optimális eszköz a növényvédelemben. A Condor egyik igazán nagy előnye, hogy egyénre szabható, a gazdálkodók, az egyedi növény kultúrák igényeihez legközelebb álló műszaki tartalommal tudjuk megtölteni minden gépet. A fokozatmentesen állítható nyomtávtól, egészen a nagy hasmagasságon keresztül, a különböző domborzati viszonyokat lekövető keretradar rendszerig, széles választékban biztosítunk megoldást szinte minden- és mindenki számára.

Érdeklődj Agrifac kínálatunkról!

Torma Tamás

ügyvezető

Hívd fel:
+36 30 835 1011

Jelenleg raktáron lévő gépek utáni érdeklődéssel keress minket bizalommal!