Márkakínálatunk

ÚJ GÉPET VÁSÁROLNÁL?
JÓ HELYEN JÁRSZ, TEKINTSD MEG FORGALMAZOTT MÁRKÁINKAT!

A Multione egy olyan márka, melynek a minőségen és a megbízhatóságon túl a legfőbb célja a szinte végtelen felhasználhatóság legyen. A több mint 170 adapterrel a Multione pillanatok alatt fűnyíróvá vagy villás emelővé, kompakt traktorrá, teleszkópos rakodógéppé vagy személyemelővé válhat. A lehetőség tárháza végtelen!

2021 óta hivatalos magyarországi márkaképviselete vagyunk a magas minőségű JOSKIN termékeknek. A kínálatban megtalálhatók a pótkocsik, tartálykocsik, kijuttató adapterek, trágyaszórók, bálaszállítók, állatszállítók, eszközhordók. A gyár több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik ezen termékek gyártásában, és több mint 120.000 eladott gép bizonyítja a JOSKIN termékek kiválóságát a világ minden táján. A gyárat folyamatos innováció jellemzi annak érdekében, hogy a legjobb mezőgazdasági gépeket kínálhassák Vevőiknek.

A Bobcat egy világmárka, iparági vezető szerepet tölt be. A márkanév 1962 óta létezik, és a világ minden táján elismerik ezen gépek tartósságát, és megbízhatóságát. A Bobcat európai értékesítési központja Dobrisban, Csehországban található. A termékkínálatban elérhetők a kompakt rakodógépek, minikotrók, teleszkópos rakodók, tömörítő berendezések széles választéka.

A Kioti-nál alapfelszereltség a kiválóság. a dél-koreai Daeguban található Daedong Indusrial Company Ltd. több mint 70 éve világelső a mezőgazdasági gépek tervezésében, fejlesztésében. A vállalat európai központja Hollandiában található. Az EU térségében 30 ország ellátása történik. A KIOTI Európa egyik legismertebb kompakt traktormárkájává nőtte ki magát.

Az Uplifterrel bármit felemelhetsz. Ha a mini darukról van szó, mi vagyunk az úttörők és a legjobb szakemberek több mint 20 éves tapasztalattal. Az ár és a teljesítmény aránya, a termék minősége és a kompakt kialakítás verhetetlen. Alacsony önsúly, praktikus méretek és akár 8 tonnás emelőképesség 25,5 méteres horogmagasság mellett. 

1962-ben betonkeverők tervezésével és gyártásával kezdtük, 1983-ban pedig az első európai gyártók egyike voltunk, akik teleszkópos rakodók sorozatát fejlesztették és gyártották. Kínálatunk az évek során folyamatosan bővült, nem kevesebb, mint 143 jelenlegi sorozatgyártású modellt tartalmaz. 

1989 óta soha nem ingott meg a SANY azon elképzelése, hogy első osztályú vállalkozást építsen, első osztályú alkalmazottakat támogasson, és első osztályú hozzájárulás legyen a társadalom részére. Arra összpontosítunk, hogy értéket biztosítsunk ügyfeleinknek, alkalmazottainknak, részvényeseinknek és magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk felhasználóinknak.

Kérj ajánlatot meglévő gépeinkre!

Torma Tamás

ügyvezető

Hívd fel:
+36 30 835 1011

Keress bizalommal és megtaláljuk a megfelelő gépet számodra!