Márkakínálatunk

ÚJ GÉPET VÁSÁROLNÁL?
JÓ HELYEN JÁRSZ, TEKINTSD MEG FORGALMAZOTT MÁRKÁINKAT!

2021 óta hivatalos magyarországi márkaképviselete vagyunk a magas minőségű JOSKIN termékeknek. A kínálatban megtalálhatók a pótkocsik, tartálykocsik, kijuttató adapterek, trágyaszórók, bálaszállítók, állatszállítók, eszközhordók. A gyár több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik ezen termékek gyártásában, és több mint 120.000 eladott gép bizonyítja a JOSKIN termékek kiválóságát a világ minden táján. A gyárat folyamatos innováció jellemzi annak érdekében, hogy a legjobb mezőgazdasági gépeket kínálhassák Vevőiknek.

A Bobcat egy világmárka, iparági vezető szerepet tölt be. A márkanév 1962 óta létezik, és a világ minden táján elismerik ezen gépek tartósságát, és megbízhatóságát. A Bobcat európai értékesítési központja Dobrisban, Csehországban található. A termékkínálatban elérhetők a kompakt rakodógépek, minikotrók, teleszkópos rakodók, tömörítő berendezések széles választéka.

Az Agrifac Machinery B.V egy több mint 80 éves gyártói múlttal rendelkező permetezőgép gyár Hollandiában. Az első önjáró permetezőgépük 1986-ban jelent meg a piacon. 2011 óta a gyár kizárólag ezen termékek fejlesztésével, gyártásával foglalkozik, ezért a fókusz folyamatosan ezen termékeken van. Ezért van az Agrifac a világ leginnovatívabb önjáró permetezői között.

A Doosan, dél-koreai gyártó 1937 óta gyárt berendezéseket. Az évek során a folyamatos növekedés jellemezte, és a világ egyik vezető, globális szereplőjévé nőtte ki magát az építőipar, bányászat és az erdészet iparágakban. A Doosan hatékony, megbízható megoldásokat kínál, amelyek segítenek hatékonyan, nyereségesen dolgozni.

A Kioti-nál alapfelszereltség a kiválóság. a dél-koreai Daeguban található Daedong Indusrial Company Ltd. több mint 70 éve világelső a mezőgazdasági gépek tervezésében, fejlesztésében. A vállalat európai központja Hollandiában található. Az EU térségében 30 ország ellátása történik. A KIOTI Európa egyik legismertebb kompakt traktormárkájává nőtte ki magát.

Kérj ajánlatot meglévő gépeinkre!

Torma Tamás

ügyvezető

Hívd fel:
+36 30 835 1011

Keress bizalommal és megtaláljuk a megfelelő gépet számodra!