Rólunk

Keress fel bennünket bizalommal pécsi telephelyünkön!

Kik vagyunk?

A 100%-ban magyar tulajdonú Agro360 Kft., alapítása óta törekszik a mezőgazdasági, építőipari és kommunális üzemek valós problémáira és igényeire megoldást kínálni. Számos, az agráriumban eltöltött év tapasztalata alapján hoztuk meg a döntést, hogy három megyében márkafüggetlen szervizt hozzunk létre 2018-ban. Ennek sikereit kamatoztatva mára országos szintre tudtuk fejleszteni szolgáltatásunk.

Partnereink igényeit figyelembe véve gépforgalmazóként is megjelentünk a piacon, így a kínálatunkba JOSKIN, BOBCAT, AGRIFAC, KIOTI és DOOSAN, gépekkel segítjük Őket, ezzel is biztosítva, hogy munkálataikat zökkenőmentesen és időben elvégezhessék.

 

Torma Tamás

Tulajdonos

Kelemen Szilvia

Tulajdonos

Tapasztalatunk

20 év

Mezőgazdasági és építőipari szerviz és gépkereskedelmi területen eltöltött munka

Lehetőségünk volt kezdő mérnökként elhelyezkedni egy mára a mezőgazdasági- és építőipari gépforgalmazási és szolgáltatási iparágban piacvezető céggé lett vállalkozásnál. Sokat tanultunk szakmailag, mert a ranglétrát végigjártuk az aszisztenstől, a mérnöki munkán át, a vezető beosztásig.

Sokat tanultunk vezetői beosztásunk során, hiszen egy közepes méretű cégtől egy nagyvállalati struktúráig fejlődő folyamat minden pillanatát együtt élhettük meg annak szép és árny oldalaival együtt.

Több külföldi gyártó vállalat életét, munka startégiáját és szokásait ismertük meg.

Ezekből alakítottuk ki saját kisvállalati méretünkhöz és – ami a legfontosabb – a piac igényeihez igazodó szolgáltatásainkat.

Számunkra ea prioritás: mi a három legfontosabb  elvárása az ügyfelünknek velünk szemben?

5 év

Szaktanácsadói és szervezet fejlesztési tevékenység kereskedelmi és mezőgazdasági termelő cégeknél

A vezetői munkánk során rájöttünk, – persze sok év után-, hogy amit tanítottak nekünk a felsőoktatásban a vezetői pozícióról (és akkor nem vettük komolyan), az mind igaz.

A vezetőn múlik minden a saját vállalkozásában, legyen szó kicsi vagy nagy cégről. Persze nem neki kell mindent megcsinálni, sőt! Neki el kell érnie, hogy a beosztottjai higgyenek a kitűzött célokban és azt érjék el a saját maguk választotta úton.
Ez egyébként egyszerű: érthetően kell kommunikálni egymással.
Ezt kell tenni annak érdekében, hogy az információ torzulás, valamint az összeesküvés elméletek kialakulásának esélye a minimálisra csökkenjen.

Szóval a tanácsadói munka egyszerű, mint olvashatod….vagy mégsem?!

Ha látod ebben a te gondjaidat is a cégednél, akkor szólj és megnézzük, hogy tudunk-e segíteni!

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le, ígérjük, leveleinket mindig megéri elolvasni!