Élelmiszeripari Gyártás

Hobbiból egy ötleten át egészen a szabadalomig!

Üzemünk

Termékünket, a Vegafrit jelenleg Bács-Kiskun megyében, Baja városában, egy bérelt kisüzemben gyártjuk.

Mivel a termékünk teljesen glutén- és tejmentes, így üzemünkben nem dolgozunk fel semmilyen olyan alapanyagot, ami keresztszennyeződést okozhatna. Az üzem gluténmentes termékek gyártására engedélyeztetett. 

2020 év végén kezdtük meg a termékünk próba gyártását a bajai üzemben.

Elindult a termék piacra vezetésének kidolgozás is, mely azóta már több, mint 15 üzletben kapható.

A kisüzemben való gyártás során folyamatosan tanulunk, tapasztalunk és kapacitásunkat a későbbiekben szeretnénk növelni az üzem fejlesztésével.

A Vegafri

A Vegafri saját, szabadalmaztatott, védjegy oltalom alatt álló termékünk, mely gofri formája ellenére nem egy édes termék. A Vegafri a kenyér, zsemle helyettesítésére készült, zöldség alapú, sós, diétás sütőipari termék, mely kibontás után azonnal fogyasztható. Ételallergiával, cukorbetegséggel élők számára tökéletes választás, de azok is megtalálják benne számításaikat, akik csak egészségesebben szeretnének táplálkozni. Bízom benne, hogy hamarosan Téged is fogyasztóink között köszönthetünk!
További részletekért keresd fel a Vegafri weboldalát!

Jövőbeli Terveink

9

Vaskúti Üzem

Megnyertünk egy pályázatot, melynek köszönhetően 2021/2022-ben Vaskút községben elkészül a saját üzemünk. Célunk a nagyobb gyártási kapacitás mellett új munkahelyek teremtése és potenciális bevételi forrás biztosítása a beszállítóink részére.

9

Autómatizált Gyártás

Hogy nagyobb darabszám iránt érdeklődő viszonteladóinkat (és a későbbiekben nemzetközi piacot) is ki tudjuk szolgálni, nagyobb hatékonységú gyártásra van szükségün, ezért egy autómatizált gépsor tervezését is megkezdtük egy kivitelezővel.

9

További Termékek

Vannak még további termékeink, melyek a helyi kézműves piacon már hatalmas sikereket arattak. A későbbiekben ezeket az ötleteinket is szeretnénk majd a nagyközönség elé tárni.

Kérdésed van vagy ajánlatot kérnél?
Itt megteheted!

Szerviz És Gépértékesítés

7630 Pécs (Üszögpuszta), Pipitér út 107.